Reteta postata pe: 24 iulie 2009
Ingrediente
1/2 kg vinete, 2 rosii mari, 1 ardei capia, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingura migdale macinate, 1 lingura fistic macinat, 1 lingura nuci macinate, 1 lingurita faina de soia, 1 morcov, 1 lingura de vin rosu, magheran oregano busuioc rosmarin, ulei de masline, sare
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Vinetele se oparesc in apa cu sare. Ardeiul, morcovul si ceapa se rad si se calesc in putin ulei cu faina de soia si condimente.Se adauga putina apa si se fierb pana se inmoaie.Se adauga vinetele si sucul de rosii. Apoi se pun migdalele, fisticul si nucile si la sfarsit se adauga vinul rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se
2 voturi
3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinetetele se spala,se taie in felii rotunde,se oparesc 5 minute in apa cu sare si se lasa sa se
21 voturi
7 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010
Super !