autor:

emadina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de vinete

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg vinete, 2 rosii mari, 1 ardei capia, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingura migdale macinate, 1 lingura fistic macinat, 1 lingura nuci macinate, 1 lingurita faina de soia, 1 morcov, 1 lingura de vin rosu, magheran oregano busuioc rosmarin, ulei de masline, sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se oparesc in apa cu sare. Ardeiul, morcovul si ceapa se rad si se calesc in putin ulei cu faina de soia si condimente.Se adauga putina apa si se fierb pana se inmoaie.Se adauga vinetele si sucul de rosii. Apoi se pun migdalele, fisticul si nucile si la sfarsit se adauga vinul rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARE DE VINETE CU DOVLECEI

MANCARE DE VINETE CU DOVLECEI

Se spala legumele. Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in uleiul incins. Cand devine

23 voturi    17 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete

Mancare de vinete

Vinetele se curata de coaja se taie cuburi se sareaza si se pun intr-o sita circa 15 minute. Punem

2 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg vinete
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura migdale macinate
  • 1 lingura fistic macinat
  • 1 lingura nuci macinate
  • 1 lingurita faina de soia
  • 1 morcov
  • 1 lingura de vin rosu
  • magheran oregano busuioc rosmarin
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită