Carnea de porc se spala, se taie bucati mici, se pune la fiert sa dea 2 clocote, dupa care se scoate si se clateste sa nu mai aiba spuma, se pune in tigaie si se rumeneste.
Ceapa, usturoiul se se curata si se toaca marunt. Se pune in cratita cu ulei incins si calesc pana se fac aurii, dupa care se adauga rosiile decojite si tocate, vinetele taiate in bucati mijlocii, ardei capia copti, carnea, sarea, piperul si oregano.
Peste toate se pune apa fierbine si se lasa sa fiarba. Cand s-a fiert totul, se adauga bulion si restul de usturoi batut si se mai da in doua clocote.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii