autor:

panseluta

» » Mancaruri cu carne

Mancare de vinete cu carne de vaca

Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: panseluta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
-3 vinete marisoare.cam 1,5 kg, -0,5 kg carne tocata de vita, -1 ceapa mare taiata solzisori, -4 catei de usturoi maruntiti, -1 ardei rosu taiat cubulete, -2 conserve de rosii decojite,taiate cubulete, -3-4 Lg (linguri) pasta de tomate, -0,300 g telemea rasa, -ulei, -sare,piper,ardei iute, -busuioc verde sau uscat,menta,patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa zeama.Apoi se storc usor cu mana.
-Se rumeneste carnea in putin ulei
-Se adauga ceapa,usturoiul,verdeata,condimentele si se calesc impreuna cu carnea vreo 3 minute.
-Vinetele stoarse se rumenesc in putin ulei( cam 4 Lg)
-Se amesteca cu carnea,rosiile (si pasta de tomate indoita cu apa,daca nu e destul sos ) si branza telemea rasa.Se presara parmezan ras deasupra si se baga in cuptorul in prealabil incins .
- Se lasa sa scada sosul si sa se rumeneasca.
-Se serveste cu smantana deasupra si presarata cu bucuioc verde sau patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu carne de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, surpriza

Pulpe de pui, surpriza

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara.

125 voturi    23 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de curcan cu slanina afumata

Mancare de curcan cu slanina afumata

Calim usturoiul zdrobit si slanina in putin ulei, adaugam apoi ceapa si la sfarsit morcovul. Punem

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Lucica

    Lucica (Chef de cuisine) , 20 august 2012

    Eu ador vinetele..................cred ca si cu niste ardei iute ar fi bun. Buna reteta, este sezonul vinetelor, sa profitam !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Foarte aromata si arata grozav!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Foarte buna mncarica

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      si mie imi plac vinetele sub orice forma

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Sunt bune vinetele preparate in orice fel. Bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      O bunatate...Imi place tare mult mancarea de vinete atat cu carne cat si fara...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -3 vinete marisoare.cam 1,5 kg
  • -0,5 kg carne tocata de vita
  • -1 ceapa mare taiata solzisori
  • -4 catei de usturoi maruntiti
  • -1 ardei rosu taiat cubulete
  • -2 conserve de rosii decojite,taiate cubulete
  • -3-4 Lg (linguri) pasta de tomate
  • -0,300 g telemea rasa
  • -ulei
  • -sare,piper,ardei iute
  • -busuioc verde sau uscat,menta,patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de panseluta
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Mimoza

Prajitura Mimoza

Reteta asta o am din caietul de prjituri a mamei mele.pare complicat,dar nu este. -Se framanta ingredientele

21 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
rulada cu spanac

rulada cu spanac

intai se pregateste umplutura,calind ceapa,apoi se adauga spanacul,branza rasa si mararul tocat.se

3 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive

Lucica (Chef de cuisine)

Eu ador vinetele..................cred ca si cu niste ardei iute ar fi bun. Buna reteta, este sezonul vinetelor, sa profitam !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Surpriza toscana