autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de vinete cu carne de vitel

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, 2 rosii, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 200 gr. carne de vita, 100 gr. cascaval, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai marunt ceapa si usturoiul, carnea bucati si le calesti in ulei incins. Cureti vinetele, le tai bucati si le adaugi peste ceapa, apoi rosiile taiate bucati si pui sare si piper dupa gust. Lasi sa se inabuse 20 minute si la final presari verdeata tocata si cascavalul ras. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paella cu creveti

Paella cu creveti

 Se pregătește la îndemână tigaia wok. Se pune o lingură de ulei de măsline.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Pentru ragu: carnea de porc se spala, se lasa sa se zvante, se taie cuburi si se toaca la masina

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    tyta , 08 octombrie 2009

    foarte gustoasa......merita sa incercati

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pui cu legume la cuptor