autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de vinete cu carne de vitel

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, 2 rosii, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 200 gr. carne de vita, 100 gr. cascaval, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai marunt ceapa si usturoiul, carnea bucati si le calesti in ulei incins. Cureti vinetele, le tai bucati si le adaugi peste ceapa, apoi rosiile taiate bucati si pui sare si piper dupa gust. Lasi sa se inabuse 20 minute si la final presari verdeata tocata si cascavalul ras. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare scazuta de bob verde -“Foul akhdar bi zeit”( de post)

Mancare scazuta de bob verde -“Foul akhdar bi zeit”( de post)

Se curata bobul verde si setaie in bucati de cca 2-3 cm. Se spala bine si se lasa la scurs . Ceapa

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu miere si mustar in sos alb

Piept de pui cu miere si mustar in sos alb

Spalam pieptul de pui, il taiem fasiute, apoi condimentam cu sare si piper. Punem untul intr-o tigaie

5 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    tyta , 08 octombrie 2009

    foarte gustoasa......merita sa incercati

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV