autor:

Simona

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de vinete cu carne de vitel

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
2 vinete, 2 rosii, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 200 gr. carne de vita, 100 gr. cascaval, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tai marunt ceapa si usturoiul, carnea bucati si le calesti in ulei incins. Cureti vinetele, le tai bucati si le adaugi peste ceapa, apoi rosiile taiate bucati si pui sare si piper dupa gust. Lasi sa se inabuse 20 minute si la final presari verdeata tocata si cascavalul ras. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci

Budinca de cartofi cu ardei si ciuperci

Se pun cartofii decojiti la fiert pentru aprox. 30 de minute. Dupa ce s-au fiert cartofii, putem

8 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Mujaddara(reteta libaneza) buna pentru post

Se pune graul la inmuiat cu apa rece cat sa il acopere(acesta se va umfla si va absorbi apa). Intre

21 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    tyta , 08 octombrie 2009

    foarte gustoasa......merita sa incercati

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN