Vinetele coapte si scurse se codimenteaza dupa gustul fiecaruia.Carnea se prajeste in putin ulei cu doua cepsoare mai mici,dupa care se lasa sa se odihneasca.Uleiul care se depune pe langa carne se indeparteaza(se scurge).Cand carnea este gata se adauga si cutia de rosii tocate si se condimenteaza dupa gust.
Intr-o tava se pune in urmatorul mod:un rand de vinete coapte, un rand de carne tocata de vitel,un rand de branza mozzarella(taiate felii rotunde) si asa pana se umple tava, pe care o dam la cuptor cel putin 50 minute.Vinetele pot fii si de la congelator(eu pun toamna pentru iarna) Aceast fel de mancare l-am mancat in Grecia si pe care l-am facut si eu acasa,este o mancare delicioasa...Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii