Vinetele coapte si scurse se codimenteaza dupa gustul fiecaruia.Carnea se prajeste in putin ulei cu doua cepsoare mai mici,dupa care se lasa sa se odihneasca.Uleiul care se depune pe langa carne se indeparteaza(se scurge).Cand carnea este gata se adauga si cutia de rosii tocate si se condimenteaza dupa gust.
Intr-o tava se pune in urmatorul mod:un rand de vinete coapte, un rand de carne tocata de vitel,un rand de branza mozzarella(taiate felii rotunde) si asa pana se umple tava, pe care o dam la cuptor cel putin 50 minute.Vinetele pot fii si de la congelator(eu pun toamna pentru iarna) Aceast fel de mancare l-am mancat in Grecia si pe care l-am facut si eu acasa,este o mancare delicioasa...Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii