autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Mancare de vinete cu carne tocata de vitel

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
6 vinete coapte cel putin 1kg.-1,5kg., 1 cutie rosii tocate in buluion(Pomodore)., 6 linguri de ulei de masline., 2 lingurite rase de busuioc verde taiat cat mai marunt sau uscat la punga de la Carrefour., 1 praf devegeta(dupa gust)., 1 kg carne tocata de vitel(Carrefour)., 500 gr Mozzarella-Premium(Carrefour).

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si scurse se codimenteaza dupa gustul fiecaruia.Carnea se prajeste in putin ulei cu doua cepsoare mai mici,dupa care se lasa sa se odihneasca.Uleiul care se depune pe langa carne se indeparteaza(se scurge).Cand carnea este gata se adauga si cutia de rosii tocate si se condimenteaza dupa gust.
Intr-o tava se pune in urmatorul mod:un rand de vinete coapte, un rand de carne tocata de vitel,un rand de branza mozzarella(taiate felii rotunde) si asa pana se umple tava, pe care o dam la cuptor cel putin 50 minute.Vinetele pot fii si de la congelator(eu pun toamna pentru iarna) Aceast fel de mancare l-am mancat in Grecia si pe care l-am facut si eu acasa,este o mancare delicioasa...Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu carne tocata de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Cartofii se curata si se taie rondele. Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Inima cu ciuperci

Inima cu ciuperci

Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati

8 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 vinete coapte cel putin 1kg.-1,5kg.
  • 1 cutie rosii tocate in buluion(Pomodore).
  • 6 linguri de ulei de masline.
  • 2 lingurite rase de busuioc verde taiat cat mai marunt sau uscat la punga de la Carrefour.
  • 1 praf devegeta(dupa gust).
  • 1 kg carne tocata de vitel(Carrefour).
  • 500 gr Mozzarella-Premium(Carrefour).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chiftelute marinate