autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Mancare de vinete cu carne tocata de vitel

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
6 vinete coapte cel putin 1kg.-1,5kg., 1 cutie rosii tocate in buluion(Pomodore)., 6 linguri de ulei de masline., 2 lingurite rase de busuioc verde taiat cat mai marunt sau uscat la punga de la Carrefour., 1 praf devegeta(dupa gust)., 1 kg carne tocata de vitel(Carrefour)., 500 gr Mozzarella-Premium(Carrefour).

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Vinetele coapte si scurse se codimenteaza dupa gustul fiecaruia.Carnea se prajeste in putin ulei cu doua cepsoare mai mici,dupa care se lasa sa se odihneasca.Uleiul care se depune pe langa carne se indeparteaza(se scurge).Cand carnea este gata se adauga si cutia de rosii tocate si se condimenteaza dupa gust.
Intr-o tava se pune in urmatorul mod:un rand de vinete coapte, un rand de carne tocata de vitel,un rand de branza mozzarella(taiate felii rotunde) si asa pana se umple tava, pe care o dam la cuptor cel putin 50 minute.Vinetele pot fii si de la congelator(eu pun toamna pentru iarna) Aceast fel de mancare l-am mancat in Grecia si pe care l-am facut si eu acasa,este o mancare delicioasa...Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete cu carne tocata de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 vinete coapte cel putin 1kg.-1,5kg.
  • 1 cutie rosii tocate in buluion(Pomodore).
  • 6 linguri de ulei de masline.
  • 2 lingurite rase de busuioc verde taiat cat mai marunt sau uscat la punga de la Carrefour.
  • 1 praf devegeta(dupa gust).
  • 1 kg carne tocata de vitel(Carrefour).
  • 500 gr Mozzarella-Premium(Carrefour).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon