Se spala vinetele si se curate de coaja din loc in loc,se taie felii,se presara putina sare si se lasa asa 20 de minute,puse intr-o strecuratiare.Dovleceii se spala bine si se rad de coaja,apoi se taie rondele potrivite ca marime.Rosiile se spala si se taie tot rondele potrivite.Acum ca avem totul pregatit incepem pregatirea lor.Mai intai punem un gratar la incins,uns cu putin ulei si punem vinetele si dovleceii la facut.Intr-un vas de yena punem 2-3 linguri ulei de masline,apoi adaugam un rand de felii de vinete,unul de dovlecei si unul de rosii,condimentam cu sare si piper,usturoi taiat feliute subtiri si presaram verdeata combinata.Se repeta randurile.Deasupra se toarna sosul de rosii si se introduce tava la cuptorul incins,unde se lasa pana scade apa lasata de rosii.Se serveste calda cat si rece alaturi de iaurt dau smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii