Se spala vinetele si se curate de coaja din loc in loc,se taie felii,se presara putina sare si se lasa asa 20 de minute,puse intr-o strecuratiare.Dovleceii se spala bine si se rad de coaja,apoi se taie rondele potrivite ca marime.Rosiile se spala si se taie tot rondele potrivite.Acum ca avem totul pregatit incepem pregatirea lor.Mai intai punem un gratar la incins,uns cu putin ulei si punem vinetele si dovleceii la facut.Intr-un vas de yena punem 2-3 linguri ulei de masline,apoi adaugam un rand de felii de vinete,unul de dovlecei si unul de rosii,condimentam cu sare si piper,usturoi taiat feliute subtiri si presaram verdeata combinata.Se repeta randurile.Deasupra se toarna sosul de rosii si se introduce tava la cuptorul incins,unde se lasa pana scade apa lasata de rosii.Se serveste calda cat si rece alaturi de iaurt dau smantana.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii