Se coc vinetele, se curăţă şi se scurg. Se coc şi ardeii, se curăţă de coajă, se scot cotoarele şi se desfac în fâşii. Roşiile se curăţă de coajă şi se taie în felii rotunde. Ceapa se taie solzi. Un vas de Jena se unge cu ulei apoi se aşează un strat de fâşii de vinete, unul de ceapă, unul de ardei, unul de roşii. Se presară cu pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare şi piper. Se continuă aşa până se termină ingredientele. Se termină cu un rând de roşii. Se pune vasul pe foc mic până la primul clocot apoi se dă în cuptorul încălzit din timp, şi se lasă până scade bine. Înainte de a scoate mâncarea din cuptor, se bat cele 2 ouă cu caşcavalul şi se toarnă deasupra. Se ţine în cuptor până se rumeneşte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii