Se taie carnea cubulete,apoi se pun intr-o cratita in care am pus uleiul si untul.Se lasa cat sa se rumeneasca putin sa prinda o crusta,apoi se adauga supa de carne sau apa cat sa le acopere.Se fierbe la foc mic pana este aproape gata,apoi se adauga vinul,zaharul si sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba pana ce carnea este facuta bine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se adauga smantana pentru gatit,sosul soia si usturoiul tocat marunt,se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga faina de orez (sau amidonul) dizolvata in putina apa rece.Se lasa 3-5 minute pana ce sosul s-a ingrosat.Se serveste alaturi de piure,cartofi natur sau orez,impreuna cu o salata dupa gustul fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii