autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mancare macedoneasca

Autor: florentina liliana grosu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentina liliana grosu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
ardei grasi ,rosii, branza de oi, sare piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

se taie ardeii nu prea mici mai mult se rup in ulei incins se lasa pana se prajesc bine 10-15 min ,apoi se adauga rosiile peste ardei se lasa inca 10 minute apoi se adauga branza de oi peste ardei si rosii se condimenteaza se sareaza nu prea mult deoarece branza de oi este sarate apoi putin piper si asta e foarte usoara mancare de vara pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "mancare macedoneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
chiftelute de legume

chiftelute de legume

Legumele, dupa ce au fost curatate, spalate si taiate in felii mari, se pun la fier in apa cu sare.

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care,

1 vot    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan