Carnea se condimenteaza bine si se lasa asa la frigider ca sa prinda aroma (cca 1 h)
Ceapa si usturoiul se calesc in ulei, se adauga carnea si putina apa si se lasa sa fiarba.In acest timp se fierbe separat si orezul ( inmuiat in prealabil timp de mai multe ore) Dupa ce a fiert bine orezul se adauga sofran, alune, stafide si carnea de oaie cu sos si se mai fierbe putin.
De obicei arabii pun la orez si fidea prajita dar, desi e gustos nu e sanatos asa ca e mai bine fara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii