Carnea se condimenteaza bine si se lasa asa la frigider ca sa prinda aroma (cca 1 h)
Ceapa si usturoiul se calesc in ulei, se adauga carnea si putina apa si se lasa sa fiarba.In acest timp se fierbe separat si orezul ( inmuiat in prealabil timp de mai multe ore) Dupa ce a fiert bine orezul se adauga sofran, alune, stafide si carnea de oaie cu sos si se mai fierbe putin.
De obicei arabii pun la orez si fidea prajita dar, desi e gustos nu e sanatos asa ca e mai bine fara.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii