autor:

narcisa costea

» » Mancaruri cu carne

Mancarica bucovineana de pui

Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2011

Ingrediente
1 pui sau 6 pulpe, 2 cepe, 1 morcov, 3 catei usturoi, 1 ardel verde, 1/2telina sau pastarnac, 2 linguri suc de rosii, sare, de pui, 1 kg cartofi, 11/2 cana apa

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in 50ml ulei, apoi adaugam morcovul rondele, ardeiul, telina si pulpele spalate si taiate in doua sau puiul taiat bucatele, apa, condimentam si lasam sa fiarba cca 10 min. Cartofii se taie in 6 si ii adaugam peste carne. Recomand sa facem aceasta mancarica in ceaun de 4l. Lasam la fiert , inca 15-20min. Acum adaugam sucul de rosii si usturoiul pisat. Daca apa scade prea tare mai adaugam si-i dam gust.

Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si gogonele murate.

E o bunatate de te lingi pe degete. :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica bucovineana de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de inimi si pipote de pasare

Tocanita de inimi si pipote de pasare

Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min,

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

    Ce pofta mi-ai facut,bun tare.Incearca sa pui la final cand mai sunt 5 minute de stat pe foc,100 ml de vin alb.Super!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pui sau 6 pulpe
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardel verde
  • 1/2telina sau pastarnac
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare, de pui
  • 1 kg cartofi
  • 11/2 cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de narcisa costea
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

344 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

35 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut,bun tare.Incearca sa pui la final cand mai sunt 5 minute de stat pe foc,100 ml de vin alb.Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Musaca de cartofi