autor:

narcisa costea

» » Mancaruri cu carne

Mancarica bucovineana de pui

Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2011

Ingrediente
1 pui sau 6 pulpe, 2 cepe, 1 morcov, 3 catei usturoi, 1 ardel verde, 1/2telina sau pastarnac, 2 linguri suc de rosii, sare, de pui, 1 kg cartofi, 11/2 cana apa

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in 50ml ulei, apoi adaugam morcovul rondele, ardeiul, telina si pulpele spalate si taiate in doua sau puiul taiat bucatele, apa, condimentam si lasam sa fiarba cca 10 min. Cartofii se taie in 6 si ii adaugam peste carne. Recomand sa facem aceasta mancarica in ceaun de 4l. Lasam la fiert , inca 15-20min. Acum adaugam sucul de rosii si usturoiul pisat. Daca apa scade prea tare mai adaugam si-i dam gust.

Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si gogonele murate.

E o bunatate de te lingi pe degete. :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica bucovineana de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Salata de orez cu pui, ardei si porumb

Salata de orez cu pui, ardei si porumb

Orezul se spala si se pune la fiert pentru 20 minute in apa cu sare. Cat timp fierbe orezul, taiem

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

    Ce pofta mi-ai facut,bun tare.Incearca sa pui la final cand mai sunt 5 minute de stat pe foc,100 ml de vin alb.Super!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pui sau 6 pulpe
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardel verde
  • 1/2telina sau pastarnac
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare, de pui
  • 1 kg cartofi
  • 11/2 cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de narcisa costea
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

344 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

35 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut,bun tare.Incearca sa pui la final cand mai sunt 5 minute de stat pe foc,100 ml de vin alb.Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui in sos dulce acrisor