Taiem ceapa juliene,si punem la calit,adaugam 2 dinti de usturoi,lasam sa se caleasca 1-2 minute si adaugam morcovul dat pe razatoare si apoi rosiile curatate si taiate cubulete.Lasam sa se caleasca aprox 5 min si adaugam ciupercile,apoi sare,piper.Lasam ciupercile sa se caleasca cu legumele in jur de 5 min si adaugam vreo 250 ml de apa si lasam in jur de 20 min sub capac la foc mediu mestecand din cand in cand.Dupa ce au fiert adaugam samntana,usturoi pisat bine,patrunjelul si mai lasam 2 min.
Se poate servita cu o mamaliguta si castraveciori murati.
POFTA MARE!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii