Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa si se inabusesc)
Se amesteca faina cu uleiul si apoi se subtiaza cu sucul de rosii,se pune in cratita si se da un clocot
Se adauga si usturoiul(dupa preferinta, se poate si fara)
Ardeii copti se asaza cu coditele in sus, in cratita, in sucul de rosii(se poate si scoate cotorul si sa se puna fasii de ardei),se mai da un clocot
Se adauga si usturoiul si cand oprim focul punem si patrunjelul verde
E o mancarica perfecta pentru zilele de vara!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii