autor:

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de ardei copti

Autor: adina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6-7 ardei, 1 cana de orez, 4 copanele, 1 ardei, 2 morcovi, 1 ceapa, bulion, marar, faina, condimente.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii, se curata si se taie fasii, se pune carnea la fiert, se spumuieste si apoi se adauga legumele taiate marunt sau date prin razatoare, dupa ce au fiert se adauga si orezul curatat si spalat, dupa ce aproape a fiert si orezul se adauga si ardeii copti, se adauga condimentele si apoi bulionul, se lasa la fiert 10-15 min si apoi se face rantas din faina sa se ingroase mancarica. Dupa ce se ia de pe foc se adauga si marar proaspat ptr un aspect si mai placut. Ptr cei carora le este pe plac, se poate undi ceapa inainte de a o pune in oala cu legumele. Pfta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de ardei copti

Mancarica de ardei copti

Legumele se spala, se curata, se toaca. Intr-o tigaie, se pune la incins pe aragaz, 30 ml ulei.

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

MANCARICA DE ARDEI COPTI CU SUC DE ROSII

Ardeii se coc(eu ii coc in cuptor),se decojesc(pentru a se decoji usor se pun intr-o cratita cu capa

9 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6-7 ardei
  • 1 cana de orez
  • 4 copanele
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • bulion
  • marar
  • faina
  • condimente.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute de manzat in foi de tei