Se coc ardeii, se curata si se taie fasii, se pune carnea la fiert, se spumuieste si apoi se adauga legumele taiate marunt sau date prin razatoare, dupa ce au fiert se adauga si orezul curatat si spalat, dupa ce aproape a fiert si orezul se adauga si ardeii copti, se adauga condimentele si apoi bulionul, se lasa la fiert 10-15 min si apoi se face rantas din faina sa se ingroase mancarica. Dupa ce se ia de pe foc se adauga si marar proaspat ptr un aspect si mai placut. Ptr cei carora le este pe plac, se poate undi ceapa inainte de a o pune in oala cu legumele. Pfta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii