Se coc ardeii si se rezerva.Rosiile se pun un pic la fiert si se scot.Curatam restul legumelor si le spalam.Intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei punem ceapa la calit taiata marunt.Adaugam morcovul si usturoiul taiate tot marunt si le lasam la calit.Intre timp curatam ardeii de coaja,seminte si cotor.Rosiile se curata de coaja si se piseaza un pic.Ardeii se taie in fasii si se adauga peste legumele calite,la fel procedam cu rosiile.Lasam la foc potrivit pana scadde tot sucul legumelor.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si o lingurita de zahar brun.Se serveste ca primul fel sau ca garnitura la friptura.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii