1. Rosiile se spala,se oparesc citeva minute, dupa care se decojesc si se feliaza subtire;
2. Ardeiul se spala, se curata de seminte si pielita si se taie in felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt;
3. Baconul se tai cubulete, se caleste putin, dupa care peste el se pune ceapa, se mai calesc putin impreuna, se indeparteaza de pe foc si se adauga boia, sare piper;
4. Vasul cu aceasta compozitie se pune din nou pe foc si se fierbe totul fara capac, cateve minute, dupa care se adauga rosiile si ardeii, se acopera pe jumatate cu capaculsi se fierb pana sunt gata, in functie de preferinte se mai poate condimenta sau nu.
Sfat: se mai poate adauga in compozitia finala oua batute sau orez fiert cu cca 3-5 minute inainte de a indeparta preparatul de pe foc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii