Se curata cartofii si se taie in cuburi.Restul legumelor le curatam si le taiem marunt.Carnatul afumat il taiem in felii sau dupa plac.Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei adaugam ceapa,morcovul,usturoiul taiate marunt si le calim.Adaugam si carnatul afumat amestecand bine si lasand sa se caleasca totul impreuna.Se adauga apoi bulionul si se mai lasa cateva minute inainte sa adaugam cartofii.Cartofii spalati si taiati in cuburi,se adauga peste legumele din oala.Se sareaza,se toarna apa cat cuprinde si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 minute.Amestecand din cand in cand si daca mai este nevoie adaugand apa.Cand a scazut apa si cartofii si legumele rezulta a fi fierte se adauga mazarea scursa bine de zeama si se mai lasa inca 10 minute la foc mic.Se ia de pe foc si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii