Se curata cartofii si se taie in cuburi.Restul legumelor le curatam si le taiem marunt.Carnatul afumat il taiem in felii sau dupa plac.Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei adaugam ceapa,morcovul,usturoiul taiate marunt si le calim.Adaugam si carnatul afumat amestecand bine si lasand sa se caleasca totul impreuna.Se adauga apoi bulionul si se mai lasa cateva minute inainte sa adaugam cartofii.Cartofii spalati si taiati in cuburi,se adauga peste legumele din oala.Se sareaza,se toarna apa cat cuprinde si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 minute.Amestecand din cand in cand si daca mai este nevoie adaugand apa.Cand a scazut apa si cartofii si legumele rezulta a fi fierte se adauga mazarea scursa bine de zeama si se mai lasa inca 10 minute la foc mic.Se ia de pe foc si se serveste.Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii