Curatam cartofii de coaja si ii spalam,apoi ii taiem in bucati. Tocam ceapa, morcovul il dam pe razatoare, ardeiul il tocam marunt si pe el. Punem cartofii la fiert intr o cratita cu apa, ulei si condimentele de mai sus. Ceapa o calim si pe ea cu morcovul si ardeiul si il punem in mancarica. Lasam sa fiarba la foc potrivit si dupa ce a fiert punem bulionul, amidonul si mai dam cateva clocote. Adaugam si mararulsi leusteanul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii