autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de cartofi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 2 cepe, 2 rosii, condimente, 30ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Pui la fiert cartofii taiati in sferturi. Ceapa o calesti si o adaugi la cartofi inainte sa fie fierti.Adaugi rosiile date pe razatoare, condimentezi,lasi sa scada sosul.Servesti cu salata sau muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    In general eu adaug rosiile sau pasta de rosii la urma. Dar nu este o regula. Fiecare face cum crede ca e mai bine si cum e la indemana.

  • Dayonara

    Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Si eu fac aceasta mancarica, numaica am o alta ordine: intai calesc ceapa, apoi adaug rosiile (sau bulionul) si in final adaug cartofii, ii acopar cu apa si ii las pana fierb bine. La final adaug condimentele si gata. De cele mai multe ori mai adaug pe langa ceapa si un morcov dat pe razatoare.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • condimente
  • 30ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Paste de orez cu legume si omleta