Se curata si se fierb ciupercile in apa cu sare, circa 20 de minute, dupa care se scurg. In paralel, carnea de piept de pui taiata cubulete se prajeste in unt sau ulei, adaugandu-se, daca este nevoie, si o ceasca de apa calda - pentru a nu deveni uscat.La prajit se pot aduga condimente. Dupa ce pietul este gata, se scurge si el de ulei. Separat, intr-o cratita mai mare, se calesc in unt sau ulei cele 2 cepe taiate fin, pana se rumenesc putin. Se adauga ciupercile si carnea, se prajesc impreuna 5 minute, iar apoi se adauga sosul de rosii (rosiile taiate fin sau date prin robot) si se lasa la fiert cam 20 - 25 de minute. Apoi se adauga smantana, usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, piper si sare dupa gust. Se mai fierb impreuna 5 minute. Se serveste cu mamaliguta calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii