autor:

alina

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de conopida cu pui

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 3 persoane:, pui 500 g, , conopida 500 g,, sos de rosii 100 ml,, sare, , piper, , 1 ceapa, , ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

24 voturi

Mod de preparare

Taiem puiul, il saram si piperam si il prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 10 minute in apa sarata. Intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt pentru 5 minute dupa care adaugam sosul de rosii si mai fierbem inca 5 minute. Adaugam conopida si putina apa si lasam sa fiarba pentru inca 20 de minute. Cui ii place poate presara putin usturoi sipatrunjel la final. Se serveste alaturi de puiul prajit bine. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de conopida cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUFLEU DE CONOPIDA

SUFLEU DE CONOPIDA

Se spala conopida, se pune la fiert apa cu zarzavatul si cand a fiert se adauga bucatelele de conopida

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi gratinati la cuptor

Cartofi gratinati la cuptor

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa

23 voturi    16 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eugenia Jeni , 08 noiembrie 2014

    gustoasa...

  • Fara foto

    Nicoleta Tigoeanu , 19 octombrie 2014

    Foarte buna!!!

  • Fara foto

    Alin Vizitiu , 24 septembrie 2014

    Delicios... :)

    • Fara foto

      Gabriela Corneanu , 02 septembrie 2014

      imi place mult reteta asta

    • Fara foto

      Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

      Foarte buna

    • Fara foto

      mihaela (Maestru bucatar) , 30 octombrie 2013

      Foarte buna!!Eu am pus si usturoi e bun noua ne-a placut felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      O bunatate !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Imi place tare mult...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Buna tare papica asta ! Si sanatoasa.... Eu pun putin marar in conopida( se poate pune si smantana)

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Frumoasa prezentare si sigur si gustoasa mancarica ta de conopida!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

mihaela (Maestru bucatar)

Foarte buna!!Eu am pus si usturoi e bun noua ne-a placut felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sote de morcovi