Taiem puiul, il saram si piperam si il prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 10 minute in apa sarata. Intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt pentru 5 minute dupa care adaugam sosul de rosii si mai fierbem inca 5 minute. Adaugam conopida si putina apa si lasam sa fiarba pentru inca 20 de minute. Cui ii place poate presara putin usturoi sipatrunjel la final. Se serveste alaturi de puiul prajit bine. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii