autor:

alina

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de conopida cu pui

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 3 persoane:, pui 500 g, , conopida 500 g,, sos de rosii 100 ml,, sare, , piper, , 1 ceapa, , ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

28 voturi

Mod de preparare

Taiem puiul, il saram si piperam si il prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 10 minute in apa sarata. Intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt pentru 5 minute dupa care adaugam sosul de rosii si mai fierbem inca 5 minute. Adaugam conopida si putina apa si lasam sa fiarba pentru inca 20 de minute. Cui ii place poate presara putin usturoi sipatrunjel la final. Se serveste alaturi de puiul prajit bine. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de conopida cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Hachis Parmentier

Hachis Parmentier

Fierbeti cartofii, adaugati un cub de unt, sare, piper si putina nucsoara si ii pasati. Adaugati

3 voturi    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mansaf - mancare traditionala iordaniana

Mansaf - mancare traditionala iordaniana

Mai intai facem o mica introducere, ca sa va facem cunoscut ce este acest "mansaf" si cand

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Hltei , 09 noiembrie 2017

    Fff buna

  • Fara foto

    simona , 15 octombrie 2017

    foarte buna,am facut de doua ori,am avut o conopida maimare,a doua oara am sotat cu ceapa si cateva ciuperci si asa am inceput sa consumam conopida.

  • Fara foto

    Eugenia Jeni , 08 noiembrie 2014

    gustoasa...

    • Fara foto

      Nicoleta Tigoeanu , 19 octombrie 2014

      Foarte buna!!!

    • Fara foto

      Alin Vizitiu , 24 septembrie 2014

      Delicios... :)

    • Fara foto

      Gabriela Corneanu , 02 septembrie 2014

      imi place mult reteta asta

    • Fara foto

      Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

      Foarte buna

    • Fara foto

      mihaela (Maestru bucatar) , 30 octombrie 2013

      Foarte buna!!Eu am pus si usturoi e bun noua ne-a placut felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      O bunatate !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Imi place tare mult...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Buna tare papica asta ! Si sanatoasa.... Eu pun putin marar in conopida( se poate pune si smantana)

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Frumoasa prezentare si sigur si gustoasa mancarica ta de conopida!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

28 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Elena Hltei

Fff buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Spanac cu orez