autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mancarica de crap

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g peste, , 1 kg de rosii, , 6 cepe, , 150 g ulei, , cimbru, , 1/2 pahar de vin rosu, , sare, , piper, , 1/2 lingurita zahar, , 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se zvanta intr-un stergar si se taie felii de 1,5 cm grosime. Feliile se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos. - Ceapa curatata, se taie pestisori si se inabusa in uleiul in care s-a rumenit pestele. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de peste prajit, o crenguta de cimbru, sare, piper, zahar si rosiile curatate de pielita si taiate bucatele. Se acopera cratita cu un capac si se lasa mancarica sa fiarba incet, pana ce scad rosiile. Se incorporeaza vinul si se mai da in 2-3 clocote. Mancarica de peste se poate servi atat calda, cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Placinta cu peste de moda veche

Placinta cu peste de moda veche

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu malai.

Crap prajit cu malai.

Pestele se curata de solzi si intestine ,apoi se portioneaza . Se sareaza si se lasa 10-15 minute. Se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g peste
  • 1 kg de rosii
  • 6 cepe
  • 150 g ulei
  • cimbru
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor