autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Mancarica de crap

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g peste, , 1 kg de rosii, , 6 cepe, , 150 g ulei, , cimbru, , 1/2 pahar de vin rosu, , sare, , piper, , 1/2 lingurita zahar, , 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se zvanta intr-un stergar si se taie felii de 1,5 cm grosime. Feliile se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos. - Ceapa curatata, se taie pestisori si se inabusa in uleiul in care s-a rumenit pestele. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de peste prajit, o crenguta de cimbru, sare, piper, zahar si rosiile curatate de pielita si taiate bucatele. Se acopera cratita cu un capac si se lasa mancarica sa fiarba incet, pana ce scad rosiile. Se incorporeaza vinul si se mai da in 2-3 clocote. Mancarica de peste se poate servi atat calda, cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia

18 voturi    17 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Pangasius pane

Pangasius pane

bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le condimentam. pentru sos ai nevoie

5 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g peste
  • 1 kg de rosii
  • 6 cepe
  • 150 g ulei
  • cimbru
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor