Se curata pestele, se spala, se zvanta intr-un stergar si se taie felii de 1,5 cm grosime. Feliile se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos. - Ceapa curatata, se taie pestisori si se inabusa in uleiul in care s-a rumenit pestele. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de peste prajit, o crenguta de cimbru, sare, piper, zahar si rosiile curatate de pielita si taiate bucatele. Se acopera cratita cu un capac si se lasa mancarica sa fiarba incet, pana ce scad rosiile. Se incorporeaza vinul si se mai da in 2-3 clocote. Mancarica de peste se poate servi atat calda, cat si rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii