autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de dovlecei cu perisoare

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
2 dovlecei 500 g carne tocata 2 linguri orez 1 ou 1 ceapa mica 1 lingura faina 1 legatura marar sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli dovleceii, ii tai marunt si ii pui la fiert cu putina apa clocotita si sare pt. 10 minute. In acest timp, pregatesti perisoarele: amesteci carnea tocata cu orezul, oul, ceapa tocata, potrivesti de sare si piper si formezi perisoare pe care le pui la fiert separat in apa cu sare. Le lasi sa fiarba pe foc mic 25-30 minute. Dupa ce au fiert, le scoti si le adaugi in cratita cu dovlecei, pui faina desfacuta intr-o cescuta din zeama in care au fiert perisoarele, mararul tocat si potrivesti de sare. Mai lasi mancarica pe foc cateva minute si o dai deoparte. Presarata cu marar va fi una dintre cele mai apreciate mancaruri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Saramura de pui

Saramura de pui

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de

14 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Nu are de ce să nu fie bună!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Nu are de ce să nu fie bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocana de vita