Speli dovleceii, ii tai marunt si ii pui la fiert cu putina apa clocotita si sare pt. 10 minute. In acest timp, pregatesti perisoarele: amesteci carnea tocata cu orezul, oul, ceapa tocata, potrivesti de sare si piper si formezi perisoare pe care le pui la fiert separat in apa cu sare. Le lasi sa fiarba pe foc mic 25-30 minute. Dupa ce au fiert, le scoti si le adaugi in cratita cu dovlecei, pui faina desfacuta intr-o cescuta din zeama in care au fiert perisoarele, mararul tocat si potrivesti de sare. Mai lasi mancarica pe foc cateva minute si o dai deoparte. Presarata cu marar va fi una dintre cele mai apreciate mancaruri.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii