Speli dovleceii, ii tai marunt si ii pui la fiert cu putina apa clocotita si sare pt. 10 minute. In acest timp, pregatesti perisoarele: amesteci carnea tocata cu orezul, oul, ceapa tocata, potrivesti de sare si piper si formezi perisoare pe care le pui la fiert separat in apa cu sare. Le lasi sa fiarba pe foc mic 25-30 minute. Dupa ce au fiert, le scoti si le adaugi in cratita cu dovlecei, pui faina desfacuta intr-o cescuta din zeama in care au fiert perisoarele, mararul tocat si potrivesti de sare. Mai lasi mancarica pe foc cateva minute si o dai deoparte. Presarata cu marar va fi una dintre cele mai apreciate mancaruri.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii