Dovleceii ii dai pe razatoarea cu gauri mari si se presara sare peste ei. Ii lasi sa se scurga apa din ei, cam 10 minute. Intr-o craticioara, pui uleiul la incins apoi dai drumul la faina. Lasa pe foc si amesteca in continuu aproximativ 3-4 minute. Dovleceii ii storci de apa si ii pui in cratita, peste sosul de faina. Nu se adauga apa, caci dovleceii vor lasa ei. Daca totusi ti se pare ca ar trebui putina apa, poti adauga 3-4 linguri de apa. Lasi la foc pentru jumatate de ora.
In timpul acesta pui pieptul de pui la fiert cu putina vegeta. Cand este fiert se scoate din apa si se desface in fasii mici pe care le adaugi peste dovlecei. Pui mararul tocat si smantana. Condimentezi dupa gust.
Se serveste fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii