Se caleste ceapa in ulei alaturi de morcovul ras si de rosiile taiate cat mai marunt fara pielita.se curata dovleceii de coaja ,se taie cubulete si se adauga in oala se presara putin delikat,se aduga 3 cani de apa,sare si piper si se lasa la fiert linistit aprox 45`. dupa ce a scazut mancarea se presara marar si patrunjel si se serveste cu mamaliguta calda.
pofta buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii