Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
- 2 pungi de fasole congelata, - 3 legaturi de ceapa verde, - 100 grame de ulei, - 2 linguri de bulion, - o lingura de delicat, - piper macinat, - o legatura de patrunjel, - o capatana de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Calesc ceapa taiata rondele pana capata o culoare aurie, adaug 2 linguri de bulion, mai calesc 2 minute si apoi adaug apa( apa sa fie la jumatatea cratitei) si o dau intr-un clocot.
Adaugam fasolea, acoperim cratita si o lasam sa fiarba aproximativ 40-45 de minute.Cand e aproape gata adaugam delicatul, piperul, usturoiul tocat marunt si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE FASOLE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mai intai de toate se fierbe mazarea si fasolea cca 20 minute in apa cu putina sare, dupa care se
2 voturi
2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cea mai mica. Intr-o cratita incalzim uleiul si adaugam
6 voturi
2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate