autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARICA DE FASOLE

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
- 2 pungi de fasole congelata, - 3 legaturi de ceapa verde, - 100 grame de ulei, - 2 linguri de bulion, - o lingura de delicat, - piper macinat, - o legatura de patrunjel, - o capatana de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Calesc ceapa taiata rondele pana capata o culoare aurie, adaug 2 linguri de bulion, mai calesc 2 minute si apoi adaug apa( apa sa fie la jumatatea cratitei) si o dau intr-un clocot.
Adaugam fasolea, acoperim cratita si o lasam sa fiarba aproximativ 40-45 de minute.Cand e aproape gata adaugam delicatul, piperul, usturoiul tocat marunt si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE FASOLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole

Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole

Pentru prepararea painii: 1. Se pun in masina de paine la programul pentru aluat 400 ml de apa,

12 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancarica de fasole verde

Mancarica de fasole verde

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cea mai mica. Intr-o cratita incalzim uleiul si adaugam

6 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    O bunatate !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    E vorba de fasole cumparata din hypermarket, punga cred ca are 300-400 de grame, nu stiu exact.Dar se poate face cu orice fel de fasole.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    De ce greutate sunt pungile. E fasole cumparata din market, sau proprie din congelator? Altfel reteta e buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 2 pungi de fasole congelata
  • - 3 legaturi de ceapa verde
  • - 100 grame de ulei
  • - 2 linguri de bulion
  • - o lingura de delicat
  • - piper macinat
  • - o legatura de patrunjel
  • - o capatana de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecei prajiti cu ou, rosii si usturoi