autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de ficatei

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-500g ficatei de pasare, -5 cepe mijlocii, -secretul gustului, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ficateii si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se taie ceapa solzisori si se prajeste in ulei. Cand este aproape gata se pun ficateii sa se prajeasca. Se adauga secretul gustului. Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori. Se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,se presara

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cu ficatei de pui

Mancarica de cartofi cu ficatei de pui

Spalam bine ficateii de pui. Curatam, spalam si taiem cartofii cuburi. Curatam ceapa verde si rosia.

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihai Preda , 14 aprilie 2015

    fara usturoi , cumatra, ? sacrilegiu

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -500g ficatei de pasare
  • -5 cepe mijlocii
  • -secretul gustului
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
PIFTIE