autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de ficatei

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2010

Ingrediente
-500 g ficatei de pui, -5 cepe, -2 lingurite de secretul gustului, -500 ml de suc de rosii, -1 legatura de patrunjel, -piper, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa solzisori si se pune la prajit in uleiul incins pana devine aurie, apoi se pun ficateii si se prajesc pana se duce toata apa si sangele din ei. Se pune apoi sucul de rosii ( pe care am uitat sa-l pun in poza) si se mai fierbe putin. Se pune secretul gustului, piperul, se stinge focul si imediat se pune patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de ficatei

Mancarica de ficatei

Se spala ficateii si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se taie ceapa solzisori si se prajeste

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de cartofi cu ficatei de pui

Mancarica de cartofi cu ficatei de pui

Spalam bine ficateii de pui. Curatam, spalam si taiem cartofii cuburi. Curatam ceapa verde si rosia.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Si mie imi place,foarte buna.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iulie 2010

    O mancarica tare gustoasa, mai ales cu o mamaliguta si cu o salata alaturi!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • -500 g ficatei de pui
  • -5 cepe
  • -2 lingurite de secretul gustului
  • -500 ml de suc de rosii
  • -1 legatura de patrunjel
  • -piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Si mie imi place,foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale