Ceapa se inabuse in ulei dar si cu putina apa, dupa ce se inmoaie putin se pun morcovii, ardeii, apoi dovlecelul si cartofii. Cand sunt aproape fierte se pun rosiile decojite si tocate marunt. La sfarsit se pune usturoiul tocat marunt , cimbru si se sareaza sa mai dea cateva clocote. Dupa ce se ia de pe foc se pune verdeata. Iese mai buna daca se fierbe la foc mic. Nu stiu daca mai exista aceasta reteta pe undeva, dar eu asta am gatit astazi si a iesit foarte buna .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii