Mancarica de marar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Mancarica de marar

Ingrediente

  • 5-legaturi de marar
  • 3-cepe potrivite
  • 500g-carne de porc
  • 1-lamaie
  • 2-lingurite faina
  • 3-linguri bulion
  • 50ml-ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Speli carnea, o usuci cu un servet si o portionezi.Cureti ceapa si o toci.Inabusi carnea impreuna cu ceapa, in uleiul incins, amestecand pentru ca bucatile sa se patrunda.Dupa 10 minute, stingi cu o cana de apa fierbinte si continui fierberea.

Speli mararul si tai frunzele si tulpinile din 2 in 2cm.Decojesti cartofii si ii tai in rondele groase.Cand carnea a fiert, adaugi mararul, feliile de cartofi, apa cat sa acopere ingredientele si lasi mancarea sa fiarba la foc mic, timp de 15 minute.

Scoti pe o farfurie cartofii fierti si ii pastrezi la cald.In vasul cu mancare, adaugi faina amestecata cu bulionul, sare si piper dupa gust si 3 feliute de lamaie.Continui fierberea la foc mic, pana cand sosul se ingroasa, iar uleiul de ridica la suprafata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise