Ingrediente
5-legaturi de marar, 3-cepe potrivite, 500g-carne de porc, 1-lamaie, 2-lingurite faina, 3-linguri bulion, 50ml-ulei, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
7 voturi
Mod de preparare
Speli mararul si tai frunzele si tulpinile din 2 in 2cm.Decojesti cartofii si ii tai in rondele groase.Cand carnea a fiert, adaugi mararul, feliile de cartofi, apa cat sa acopere ingredientele si lasi mancarea sa fiarba la foc mic, timp de 15 minute.
Scoti pe o farfurie cartofii fierti si ii pastrezi la cald.In vasul cu mancare, adaugi faina amestecata cu bulionul, sare si piper dupa gust si 3 feliute de lamaie.Continui fierberea la foc mic, pana cand sosul se ingroasa, iar uleiul de ridica la suprafata.
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010
O mancare super !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010
Imi place tare mult...Soacra mea ne-a rasfatat mereu cu acest preparat...
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010
Cred ca este tare buna!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010
Interesanta mancarica ta.*****