Se toaca ceapa marunt, apoi se pregateste verdeata: se spala si se scot cotoarele de la frunzele de stevie, apoi se rup frunzele (atat salata cat si stevia) in bucati potrivite (nu se toaca deoarece se oxideaza si isi schimba gustul).
Se incinge uleiul in care se pune ceapa tocata marunt si se caleste pana devine lucioasa apoi se stinge cu un pahar de apa.
Se adauga frunzele rupte in prealabil, se completeaza cu apa cat sa le cuprinda si se lasa la fiert.
In timpul acesta, se toaca mararul care se adauga cam la 10 minute dupa ce compozitia a dat in clocot si cubuletul de Knorr. (observatie: adaugati numai 3/4 din cantitatea de marar).
Spre final, cand mancarica este fiarta si a scazut apa, se adauga restul de 1/4 de marar, lingurita de busuioc, piperul si sarea in functie de gustul fiecaruia.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii