autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
400g mazare proaspata sau congelata, 3 morcovi, 3 cepe, 2 pulpe de pui, 1 legatura marar, 1 conserva de rosii in bulion maruntite, ulei, sare, piper, iar pentru galuste: 2 oua, 2 linguri ulei de masline, sare, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata, se spala si se taie cubulete dupa care se adauga peste ceapa calita. Se mai lasa la calit 2 minute apoi se adauga mazarea, sare dupa gust, piper si 3/4 din cantitatea de marar spalat si tocat marunt. Intre timp se da un clocot la carnea de pui, se spala si se adauga in mancarica, cam odata cu mazarea. Se pregateste intre timp aluatul pentru galuste astfel: ouale se bat putin cu un praf de sare, se adauga uleiul treptat si la urma faina astfel incat sa fie un alut tare. Se lasa sase odihneasca 30 minute dupa care se formeaza cu mana galuste de marimea unei nuci mici si se fierb separat in apa cu sare. Cand morcovii din mancarica sunt fierti se adauga rosiile in bulion, se mai lasa la fiert 15 minute si apoi se adauga mararul ramas, patrunjelul si galustele fierte separat. Se poate servi si fara carne!
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se inteapa in varf si se pun cu gura in jos la scurs. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne

Mazare cu carne

Intr-o cratita de 3 kg ,se pun cam 3 cani de apa.Peste care se pune mazarea si se lasa la fiert ,la

6 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Nu am mai facut demult galuste,eu nu pun ulei, dar trebuie sa incerc si reteta asta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    O mancare rapida si buna.Fara carne e o mancare de post delicioasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 400g mazare proaspata sau congelata
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 2 pulpe de pui
  • 1 legatura marar
  • 1 conserva de rosii in bulion maruntite
  • ulei
  • sare
  • piper, iar pentru galuste: 2 oua
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN

CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN

Ciupercile se curata, se spala bine si daca sunt mai mari se taie felii apoi se pun in tigaie fara

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cristina i. (Chef de cuisine)

Nu am mai facut demult galuste,eu nu pun ulei, dar trebuie sa incerc si reteta asta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pipote si inimi