autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de mazare cu gaturi de curcan

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
3 gaturi de curcan (approx. 1 kg), 450 grame mazare ( am pus congelata ), 2 cepe albe taiate marunt, morcovi, optional (nu am pus), suc de rosii, sare ,piper, o legatura de marar

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Gaturile de curcan se spala bine apoi se taie in bucati de marime medie.Se caleste ceapa in ulei incins se condimenteaza cu sare si piper (acum puteti pune si atat ardeii cat si morcovii tocati marunt ),se adauga carnea apoi se lasa cateva minute sa se innabuse dupa care se adauga mazarea(daca folosim mazare din conserva o punem in mancare mai la sfarsit ),se completeaza cu apa si se lasa la fiert.Se verifica din cand in cand daca e fiarta carnea si mazarea.Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se serveste cu marar proaspat deasupra sau se poate amesteca mararul in mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu gaturi de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole verde scazuta cu cotlet

Fasole verde scazuta cu cotlet

Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika

13 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Imi place tare mult mazarea...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Cred ca e buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Bun,bun,tare bun...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Foarte bune !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Mmmmm ce bunatate!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 gaturi de curcan (approx. 1 kg)
  • 450 grame mazare ( am pus congelata )
  • 2 cepe albe taiate marunt
  • morcovi, optional (nu am pus)
  • suc de rosii
  • sare ,piper
  • o legatura de marar

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place tare mult mazarea...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor