Mancarica de mazare cu gaturi de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Mancarica de mazare cu gaturi de curcan

Ingrediente

  • 3 gaturi de curcan (approx. 1 kg)
  • 450 grame mazare ( am pus congelata )
  • 2 cepe albe taiate marunt
  • morcovi,ardei optional (nu am pus)
  • suc de rosii
  • sare ,piper
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Gaturile de curcan se spala bine apoi se taie in bucati de marime medie.Se caleste ceapa in ulei incins se condimenteaza cu sare si piper (acum puteti pune si atat ardeii cat si morcovii tocati marunt ),se adauga carnea apoi se lasa cateva minute sa se innabuse dupa care se adauga mazarea(daca folosim mazare din conserva o punem in mancare mai la sfarsit ),se completeaza cu apa si se lasa la fiert.Se verifica din cand in cand daca e fiarta carnea si mazarea.Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se serveste cu marar proaspat deasupra sau se poate amesteca mararul in mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise