Mancarica de mazare cu pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Mancarica de mazare cu pui

Ingrediente

  • * 2 cepe
  • * 1 ardei gras verde
  • * 2 gogosari rosii
  • * carne de pui
  • * mazare
  • * ulei
  • * vegeta

Mod de preparare

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata si se pune la calit,se adauga ardeiul si gogosarul tocat cubulete.Se lasa sa se caleasca si apoi se adauga carnea de pui.Se pune apa sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga mazarea,si vegeta dupa gust.se mai lasa sa dea cateva clocote si se stinge focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor