Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata si se pune la calit,se adauga ardeiul si gogosarul tocat cubulete.Se lasa sa se caleasca si apoi se adauga carnea de pui.Se pune apa sa fiarba.Cand carnea este fiarta se adauga mazarea,si vegeta dupa gust.se mai lasa sa dea cateva clocote si se stinge focul.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii