Ceapa si cu morcovul se curata si se taie.
De la pui se aleg doar pulpele si pieptul si se pun la prajit. Dupa ce s-au prajit se pun pe o farfurie.
Intr-o cratita se pune ulei si cand este incins se pune ceapa cu morcovul si se calesc. Dupa ce s-au calit se pun rosiile in bulion sau rosiile, se lasa putin sa dea in clocot si dupa aceea se pun cutiile de mazare si se pune si puiul prajit.
Se pune dupa gust sare si piper si mararul tocat. Se lasa sa dea in clocot si dupa ce l-ati condimnetat dupa gust il mai lasati pana considerati ca este gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii