autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de mazare cu pui

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
2 cepe, 1 morcov, 1 cutie rosii in bulion sau 3 rosii, 3 cutii mazare, 1 pui, marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ceapa si cu morcovul se curata si se taie.
De la pui se aleg doar pulpele si pieptul si se pun la prajit. Dupa ce s-au prajit se pun pe o farfurie.
Intr-o cratita se pune ulei si cand este incins se pune ceapa cu morcovul si se calesc. Dupa ce s-au calit se pun rosiile in bulion sau rosiile, se lasa putin sa dea in clocot si dupa aceea se pun cutiile de mazare si se pune si puiul prajit.
Se pune dupa gust sare si piper si mararul tocat. Se lasa sa dea in clocot si dupa ce l-ati condimnetat dupa gust il mai lasati pana considerati ca este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu pui

Mancarica de mazare cu pui

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

Mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cutie rosii in bulion sau 3 rosii
  • 3 cutii mazare
  • 1 pui
  • marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu cascaval la cuptor