autor:

liliana hristova

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de praz cu masline

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet de inimi de pui(asta am avut in congelator), 6 fire de praz, 1 legatura de ceapa verde, 1/2 kg masline(eu folosesc mai nesarate), sare, piper, marar-din belsug, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura bulion( de preferat facut in casa)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Am curatat ceapa ,am taiat rondele si am pus-o intr-o oala teflon impreuna cu inimile,sare si piper si i lingura de ulei de masline.Le-am lasat sa se caleasca ,inimile si-au lasat apa asa ca n-a fost nevoie sa mai adaug.Am curatat si prazul care l-am taiat rondele subtirele si l-am adaugat peste cam dupa 10 minute,adaugand si un pahar de apa.Am acoperit cratita si le-am lasat la inabusit vreo 45 min(am pus si jumatate din mararul tocat).Dupa acele 45 min am adaugat si maslinele,le-am lasat sa dea un clocot si am adaugat 1 lingura de bulion facut in casa.Inca 5 minute pe foc,verificam sarea,adaugam restul de marar si oprim focul.Mie imi plac foarte mult verdeturile asa ca pun din belsug la orice gatesc. A iesit un deliciu....e pentru prima oara cand fac cu inimi de pui, in general fac cu aripioare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de praz cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu masline

Mancarica de praz cu masline

Incing tigaia cu ulei,adaug prazul taiat rondele si o cescuta de apa. Dupa 10 minute adaug maslinele,

22 voturi    6 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Mansaf - mancare traditionala iordaniana

Mansaf - mancare traditionala iordaniana

Mai intai facem o mica introducere, ca sa va facem cunoscut ce este acest "mansaf" si cand

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    O bunatate !

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Excelenta! E mancarea mea preferata...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte buna si aspectoasa!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Cu inimi de pui n-am incercat niciodata,de obicei fac simplu(fara carne),sau cu carne de pui.Arata bine mancarica ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de inimi de pui(asta am avut in congelator)
  • 6 fire de praz
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 kg masline(eu folosesc mai nesarate)
  • sare
  • piper
  • marar-din belsug
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura bulion( de preferat facut in casa)

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tarta cu legume si bacon