Cele doua bucati de praz se spala bine si se taie bucatile de circa 2 cm care la randul lor se taie in patru.Intr-o cratita cu putin ulei se adauga prazul si putina apa,sare si vegeta dupa gust si se lasa pe foc adaugandu-se apa din cand in cand pana se inmoaie prazul,se adauga pasta de tomate,se prepara separat putina faina amestecata cu putina apa si se adauga peste mancarica se mai dau doua trei clocote si pofta buna.Se poate prepara si cu carne dar este buna oricum.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii