autor:

juliya

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de pui

Autor: juliya (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: juliya (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
- 2 piepturi mari de pui - aproximativ 1kg, - 2 cepe mari albe, - 8 linguri de ulei sau de unt topit, - 1 cana de apa, - 1 lingura pasta de rosii, - 100 gr.masline negre, - 100 ml vin alb, - condimente dupa gust: sare, piper, foaie de dafin, o lingurita (de bebe) condiment Knorr pentru fripturi de pui sau porc cu vin.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Piepturile de pui se taie pe lung in 4 bucati, urmarindu-se sa se desfaca dupa forma lor naturala. Intr-o cratita se prajesc usor pe toate partile in ulei sau unt topit dupa care se scot pe o farfurie. In uleiul sau untul ramas se pune ceapa taiata marunt, prajindu-se de asemenea usor pana are aspect auriu-sticlos. Apoi se repun piepturile in cratita cu ceapa, se adauga apa si sarea si se fierb la foc mic aproximativ 20 minute sub capac. Se incearca daca au fiert ingredientele, daca da, se adauga pasta de rosii diluata in vin, maslinele, piperul, ligurita de condiment Knorr si foaia de dafin. Se da un mic clocot (sub capac). Se poate servi atat calda cat si rece. Are un gust divin!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu ciuperci

Mancarica de pui cu ciuperci

Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori.

11 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu gutui

Mancarica de pui cu gutui

Mod de preparare: Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm.

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepturi mari de pui - aproximativ 1kg
  • - 2 cepe mari albe
  • - 8 linguri de ulei sau de unt topit
  • - 1 cana de apa
  • - 1 lingura pasta de rosii
  • - 100 gr.masline negre
  • - 100 ml vin alb
  • - condimente dupa gust: sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • o lingurita (de bebe) condiment Knorr pentru fripturi de pui sau porc cu vin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pulpe de pui