Piepturile de pui se taie pe lung in 4 bucati, urmarindu-se sa se desfaca dupa forma lor naturala. Intr-o cratita se prajesc usor pe toate partile in ulei sau unt topit dupa care se scot pe o farfurie. In uleiul sau untul ramas se pune ceapa taiata marunt, prajindu-se de asemenea usor pana are aspect auriu-sticlos. Apoi se repun piepturile in cratita cu ceapa, se adauga apa si sarea si se fierb la foc mic aproximativ 20 minute sub capac. Se incearca daca au fiert ingredientele, daca da, se adauga pasta de rosii diluata in vin, maslinele, piperul, ligurita de condiment Knorr si foaia de dafin. Se da un mic clocot (sub capac). Se poate servi atat calda cat si rece. Are un gust divin!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii