autor:

juliya

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de pui

Autor: juliya (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: juliya (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
- 2 piepturi mari de pui - aproximativ 1kg, - 2 cepe mari albe, - 8 linguri de ulei sau de unt topit, - 1 cana de apa, - 1 lingura pasta de rosii, - 100 gr.masline negre, - 100 ml vin alb, - condimente dupa gust: sare, piper, foaie de dafin, o lingurita (de bebe) condiment Knorr pentru fripturi de pui sau porc cu vin.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Piepturile de pui se taie pe lung in 4 bucati, urmarindu-se sa se desfaca dupa forma lor naturala. Intr-o cratita se prajesc usor pe toate partile in ulei sau unt topit dupa care se scot pe o farfurie. In uleiul sau untul ramas se pune ceapa taiata marunt, prajindu-se de asemenea usor pana are aspect auriu-sticlos. Apoi se repun piepturile in cratita cu ceapa, se adauga apa si sarea si se fierb la foc mic aproximativ 20 minute sub capac. Se incearca daca au fiert ingredientele, daca da, se adauga pasta de rosii diluata in vin, maslinele, piperul, ligurita de condiment Knorr si foaia de dafin. Se da un mic clocot (sub capac). Se poate servi atat calda cat si rece. Are un gust divin!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

mancarica de mazare cu cartofi si piept de pui

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune in ulei si-l inabusim putin, dupa care punem ceapa

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu gutui

Mancarica de pui cu gutui

Mod de preparare: Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm.

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepturi mari de pui - aproximativ 1kg
  • - 2 cepe mari albe
  • - 8 linguri de ulei sau de unt topit
  • - 1 cana de apa
  • - 1 lingura pasta de rosii
  • - 100 gr.masline negre
  • - 100 ml vin alb
  • - condimente dupa gust: sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • o lingurita (de bebe) condiment Knorr pentru fripturi de pui sau porc cu vin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui pe sticla