autor:

Magie in Farfurie

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de pui cu ciuperci

Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2012

Ingrediente
- 8 pulpe inferioare pui, - 350 ml suc de rosii, - 1 lingura ardei tocat conservat sau 1/2 ardei rosu taiat feliute, - 1 morcov, - 1 telina, - 2 cepe mici sau una mare, - usturoi, - 1 borcan ciuperci intregi, - 1/2 lingurita boia iute, - 1 lingurita cimbru, - 1/2 lingurita salvie, - 100 ml vin alb, - ulei, - sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori. Usturoiul se zdrobeste cu lama unui cutit si apoi se feliaza.

Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand s-a incins se adauga ceapa, care se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde, pana se inmoaie un pic.

Apoi se adauga usturoiul si se mai amesteca pana isi imprumuta aromele. Se adauga pulpele si dupa 5 minute se toarna si vinul. Se pune capacul si se lasa la foc mic aproximativ 20-30 minute.

Dupa aceea se adauga morcovul si telina si se mai lasa inca 15 minute.

Se adauga boia iute, cimbru, salvie, ardei si ciupercile si se mai lasa 10 minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii, si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

Sarmale cu curcan si varza murata in cuib

Varza o punem la desarat in apa calduta. Oala de lut (in caz ca folositi una de lut) o puneti cu

1 vot    2 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu mustar si spanac

Friptura de porc cu mustar si spanac

Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime,

10 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • - 8 pulpe inferioare pui
  • - 350 ml suc de rosii
  • - 1 lingura ardei tocat conservat sau 1/2 ardei rosu taiat feliute
  • - 1 morcov
  • - 1 telina
  • - 2 cepe mici sau una mare
  • - usturoi
  • - 1 borcan ciuperci intregi
  • - 1/2 lingurita boia iute
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1/2 lingurita salvie
  • - 100 ml vin alb
  • - ulei
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Magie in Farfurie
Mucenici umpluti de post

Mucenici umpluti de post

Se amesteca intr-un vas mic maiaua cu 1 lingura de zahar pana devine o pasta. Intr-un vas se pune

4 voturi    1 comentariu
3h
Retete de post
Lasagna

Lasagna

Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata si se razuie. Intr-o tigaie mare sau chiar

10 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Costite la cuptor

Costite la cuptor

Se freaca cu sare carnea pe ambele parti. Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Curcan cu rosii si usturoi verde