autor:

Magie in Farfurie

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de pui cu ciuperci

Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2012

Ingrediente
- 8 pulpe inferioare pui, - 350 ml suc de rosii, - 1 lingura ardei tocat conservat sau 1/2 ardei rosu taiat feliute, - 1 morcov, - 1 telina, - 2 cepe mici sau una mare, - usturoi, - 1 borcan ciuperci intregi, - 1/2 lingurita boia iute, - 1 lingurita cimbru, - 1/2 lingurita salvie, - 100 ml vin alb, - ulei, - sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori. Usturoiul se zdrobeste cu lama unui cutit si apoi se feliaza.

Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand s-a incins se adauga ceapa, care se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde, pana se inmoaie un pic.

Apoi se adauga usturoiul si se mai amesteca pana isi imprumuta aromele. Se adauga pulpele si dupa 5 minute se toarna si vinul. Se pune capacul si se lasa la foc mic aproximativ 20-30 minute.

Dupa aceea se adauga morcovul si telina si se mai lasa inca 15 minute.

Se adauga boia iute, cimbru, salvie, ardei si ciupercile si se mai lasa 10 minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii, si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de

35 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • - 8 pulpe inferioare pui
  • - 350 ml suc de rosii
  • - 1 lingura ardei tocat conservat sau 1/2 ardei rosu taiat feliute
  • - 1 morcov
  • - 1 telina
  • - 2 cepe mici sau una mare
  • - usturoi
  • - 1 borcan ciuperci intregi
  • - 1/2 lingurita boia iute
  • - 1 lingurita cimbru
  • - 1/2 lingurita salvie
  • - 100 ml vin alb
  • - ulei
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Magie in Farfurie
Mucenici umpluti de post

Mucenici umpluti de post

Se amesteca intr-un vas mic maiaua cu 1 lingura de zahar pana devine o pasta. Intr-un vas se pune

4 voturi    1 comentariu
3h
Retete de post
Lasagna

Lasagna

Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata si se razuie. Intr-o tigaie mare sau chiar

10 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Costite la cuptor

Costite la cuptor

Se freaca cu sare carnea pe ambele parti. Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Curcan umplut, la cuptor cu lemne