autor:

susu

» » Mancaruri cu carne

Mancarica de pui cu gutui

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
Ingrediente pentru doua persoane:, , 4 bucati pulpe superioare, 3 cartofi potriviti, 1 gutuie maricica, 1 ceapa, sare, piper, 30 ml ulei, 1 cana de apa fiarta

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:

Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm. Se aseaza intr-o tava care va merge la cuptor cartofii urmati de ceapa apoi pulpele si deasupra gutuia. Condimentezi dupa gust.
Se adauga 1 cana de apa fiarta, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru 40 minute. Scoti tava, asezi pulpele la suprafata si mai dai la cuptor 15-20 minute pentru a se rumeni frumos. Este pentru prima oara cand gatesc ceva cu gutui si a fost senzationala. Nu credeam ca o sa-mi placa combinatia de acrisor de la gutuie cu sarat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Pui in bere

Pui in bere

Fiecare etapa a Turului Frantei trece printr-o regiune caracterizata si de savoarea culinara locala

27 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    susu , 27 ianuarie 2010

    Este si foarte buna, neasteptat de buna. Am incercat-o din curiozitate nu prea ma fascineaza conbinatia asta de gutui sau prune uscate in mancare dar mi-a placut enorm, mai ales ca am folosit gutui romanesti, de la tarani foarte parfumate.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Arata super. Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Hmm,mi-aduc aminte de copilarie... este un deliciu...

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru doua persoane:
  • 4 bucati pulpe superioare
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 gutuie maricica
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • 1 cana de apa fiarta

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Salata Greceasca susu

Salata Greceasca susu

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru; Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

6 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu legume si creveti

Salata de orez cu legume si creveti

Se pun la fiert 2 pahare de apa ( acelasi pahar cu care s-a masurat orezul) un praf de sare, si un

13 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata indragostitilor

Salata indragostitilor

Taiati fructul de avocado in doua jumatati Curatati coaja si scoateti samburele Cu o lingura,

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate reci

susu

Este si foarte buna, neasteptat de buna. Am incercat-o din curiozitate nu prea ma fascineaza conbinatia asta de gutui sau prune uscate in mancare dar mi-a placut enorm, mai ales ca am folosit gutui romanesti, de la tarani foarte parfumate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel