Se curata varza, se indeparteaza cotorul si se taie frunzele fasii late de circa 2 cm. Se curata si celelalte legume si se taie: morcovii stifturi, cartofii cubulete si patrunjelul rondele. Se da in clocot zeama de legume, se introduce zarzavatul si se fierbe aproximativ 5 minute, dupa care se incorporeaza laptele batut bine cu faina si apoi untul si se lasa sa fiarba inca 4 minute, amestecand din timp in timp. Se adauga mararul, spalat si tocat marunt, sare si piper si se serveste cu paine de casa (taraneasca) unsa cu unt si presarata cu marar verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii