Se curata varza, se indeparteaza cotorul si se taie frunzele fasii late de circa 2 cm. Se curata si celelalte legume si se taie: morcovii stifturi, cartofii cubulete si patrunjelul rondele. Se da in clocot zeama de legume, se introduce zarzavatul si se fierbe aproximativ 5 minute, dupa care se incorporeaza laptele batut bine cu faina si apoi untul si se lasa sa fiarba inca 4 minute, amestecand din timp in timp. Se adauga mararul, spalat si tocat marunt, sare si piper si se serveste cu paine de casa (taraneasca) unsa cu unt si presarata cu marar verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii