autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de varza alba (vegetariana)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 700 g varza, , 250 g morcovi, , 250 g cartofi (nesfaramiciosi), , 2 radacini de patrunjel (circa 40 g), , 1/2 l concentrat de legume (Knorr+apa), , 1 l lapte, , 30 g faina, , 40 g unt, , 1/2 legatura marar verde, , sare, , piper macinat proaspat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata varza, se indeparteaza cotorul si se taie frunzele fasii late de circa 2 cm. Se curata si celelalte legume si se taie: morcovii stifturi, cartofii cubulete si patrunjelul rondele. Se da in clocot zeama de legume, se introduce zarzavatul si se fierbe aproximativ 5 minute, dupa care se incorporeaza laptele batut bine cu faina si apoi untul si se lasa sa fiarba inca 4 minute, amestecand din timp in timp. Se adauga mararul, spalat si tocat marunt, sare si piper si se serveste cu paine de casa (taraneasca) unsa cu unt si presarata cu marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de varza alba (vegetariana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu ciuperci

Orez cu ciuperci

Se spala bine ciupercile, se feliaza subtire si se pun la calit in ulei, 3-4 minute. Se adauga orezul

28 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de praz cu masline

Mancarica de praz cu masline

Am curatat ceapa ,am taiat rondele si am pus-o intr-o oala teflon impreuna cu inimile,sare si piper

2 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 700 g varza
  • 250 g morcovi
  • 250 g cartofi (nesfaramiciosi)
  • 2 radacini de patrunjel (circa 40 g)
  • 1/2 l concentrat de legume (Knorr+apa)
  • 1 l lapte
  • 30 g faina
  • 40 g unt
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare
  • piper macinat proaspat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
IAHNIE DE FASOLE