autor:

Zotu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MANCARICA DE VINETE

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
4 vinete mici taiate cuburi, 2 lingurite de ulei de masline, 2 salote tocate, un ardel rosu si unul verde taiat in bucati mari, un ardel iute curatat de samburi si tocat marunt, 500 g carne vita, o lingurita de margarina, o lingurita de pasta de tomate, 500 ml de supa, sare, piper, patrunjel tocat marunt

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se da prin ulei timp de 10 min intr-o tigaie, se adauga margarina.Se ia de pe foc. Intr-o oala, se pun legumele in supa la fiert , se adauga carnea, se lasa sa fiarba circa 30 minuute. Se pune sare, piper si ardeiul iute dupa gust. Se ia de foc si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "MANCARICA DE VINETE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica  de vinete

Mancarica de vinete

Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune

10 voturi    9 comentarii
30 min
Retete de post
Mancarica de Vinete

Mancarica de Vinete "Spicy"

1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Imi plac mancarurile turcesti.

Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 4 vinete mici taiate cuburi
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 salote tocate
  • un ardel rosu si unul verde taiat in bucati mari
  • un ardel iute curatat de samburi si tocat marunt
  • 500 g carne vita
  • o lingurita de margarina
  • o lingurita de pasta de tomate
  • 500 ml de supa
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pui cu legume la cuptor