1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se fierbe si cartoful taiat cubulete.
2-Dupa ce s-au oparit vinetele 10-15 minute se pun la scurs.
3-Cele 2 cepe taiate se calesc in margarina incinsa, impreuna cu ardeiul taiat cubulete si morcovul ras.
4-Dupa ce s-au calit bine, se adauga vinul si se lasa pe foc pana ce se evapora alcoolul.
5-Dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga vinetele scurse si cubuletele de cartofi fierte. Se amesteca si se adauga si sosul de tomate.
6-Se adauga cana cu apa si se lasa sa scada putin.
7-Dupa ce a scazut putin, se adauga ardeiul iute taiat rondele, usturoiul taiat rondele, sunca taiata cubulete si restul condimentelor (branza rasa, frunzele de dafin, mierea, curry, sare, piper, cimbru, chimen)
8-Se amesteca si se lasa pana ce mai fierb si acestea, maxim 10 minute.
9-Se opreste focul si se adauga patrunjelul maruntit.
10-Pofta Buna!:)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii