Cureti legumele, le speli si le tai felii. Asezi intr-0 forma unsa cu ulei feliile de cartofi, intercalate cu felii de rosii, praz si rondele de ceapa. Stropesti legumele cu ulei, condimentezi cu sare si piper, adaugi supa de legume si torni deasupra smantana batuta si amestecata cu cascaval. Asezi forma la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute. Se serveste fierbinte, garnisita cu patrunjel tocat si crengute verzi de menta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii