Cureti legumele, le speli si le tai felii. Asezi intr-0 forma unsa cu ulei feliile de cartofi, intercalate cu felii de rosii, praz si rondele de ceapa. Stropesti legumele cu ulei, condimentezi cu sare si piper, adaugi supa de legume si torni deasupra smantana batuta si amestecata cu cascaval. Asezi forma la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute. Se serveste fierbinte, garnisita cu patrunjel tocat si crengute verzi de menta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii