Ingrediente
pentru fiecare măr scobit de cotor:, două migdale,, două linguriţe de zahăr,, un praf de scorţişoară, câteva picături de esenţă de vanilie (toate amestecate dinainte)
Dificultate: Redusa | Timp: nespecificat
0 voturi
Mod de preparare
Ştiu că sunt nenumărate reţete, ca şi în cazul vinului fiert. Le poţi face cu miere, zahăr brun ori nucşoară. Le poţi umple cu nucă, alune, stafide sau brânză chiar. Poţi turna deasupra sirop de arţar, coniac ori propriul suc. Şi multe altele. Şi totuşi, nu am făcut nimic din toate astea. Am folosit doar zahăr şi vanilie, nelipsita scorţişoară şi migdale întregi.
Am pus în fiecare măr scobit două migdale, două linguriţe de zahăr, un praf de scorţişoară şi câteva picături de esenţă de vanilie amestecate dinainte. Le-am pus în cuptorul fierbinte pentru circa un sfert de oră, fiecare măr în castronelul lui de yena.
Asta a fost. Nimic mai simplu, nu?
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Bucatareli la borcan.