Taiem ceapa pe jumatate, morcovii fasii si le punem la fiert in apa cu 200 ml vin si condimente. Dupa ce a fiert cateva clocote luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Zarzavatul este inca tare, dar isi va lasa aroma in timp ce se marineaza carnea. Dupa ce s-a racit turnam peste carnea de miel impreuna cu restul de vin.
Pregatim aparatul Food Saver. Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata fiarta si racita peste ea, apoi punem capacul si verificam daca este inchisa etans. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea, de 3-4 ori. Carnea se va marina in doar cateva minute cu ajutorul aparatului Food Saver. Optional, putem sa o lasam la rece in jur de 30 minute in caserola, la sfarsitul procesului de marinare rapida.
Putem sa pregatim carnea la cuptor, la gratar sau in mancare de genul stufat, tocanite, chiftelute.
Va asigur ca veti obtine cea mai buna friptura de miel!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii