Ingrediente
700 g pulpa de miel taiata fasii sau spata miel, , 200 ml apa, , 300 ml vin alb sec, , 1 ceapa medie, , 2 morcovi medii taiati fasii, , 1 felie foarte mica de telina, , 2 frunze dafin mici, , 2 boabe de ienibahar, , 1/4 lingurita cimbru, , 1/2 lingurita boabe de piper negru, , 1/2 lingurita boabe de mustar
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Pregatim aparatul Food Saver. Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata fiarta si racita peste ea, apoi punem capacul si verificam daca este inchisa etans. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea, de 3-4 ori. Carnea se va marina in doar cateva minute cu ajutorul aparatului Food Saver. Optional, putem sa o lasam la rece in jur de 30 minute in caserola, la sfarsitul procesului de marinare rapida.
Putem sa pregatim carnea la cuptor, la gratar sau in mancare de genul stufat, tocanite, chiftelute.
Va asigur ca veti obtine cea mai buna friptura de miel!