Taiem ceapa pe jumatate, morcovii fasii si le punem la fiert in apa cu 200 ml vin si condimente. Dupa ce a fiert cateva clocote luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Zarzavatul este inca tare, dar isi va lasa aroma in timp ce se marineaza carnea. Dupa ce s-a racit turnam peste carnea de miel impreuna cu restul de vin.
Pregatim aparatul Food Saver. Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata fiarta si racita peste ea, apoi punem capacul si verificam daca este inchisa etans. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea, de 3-4 ori. Carnea se va marina in doar cateva minute cu ajutorul aparatului Food Saver. Optional, putem sa o lasam la rece in jur de 30 minute in caserola, la sfarsitul procesului de marinare rapida.
Putem sa pregatim carnea la cuptor, la gratar sau in mancare de genul stufat, tocanite, chiftelute.
Va asigur ca veti obtine cea mai buna friptura de miel!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii