Bucatile de peste se introduc la cuptor , intr-o tava unsa cu 50 ml de ulei si se frig. Ceapa si morcovii se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate , faina dizolvata in 50 ml de apa rece, piper, otet, sare, foi de dafin si apa fiarta. Se paseaza peste bucatile de peste si se fierb cca 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii