Se pun la fiert toate ingredientele cand au dat in primul clocot, se adauga gogosarii taiati fideluta (circa 1 cm grosime) se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se cu grija, din cand in cand - 1 ora- important este sa scada pana devine o pasta omogena se pune in borcane dupa ce s-a racit si se inchid ermetic. - pentru cantitati mai mari - ingredientele se dubleaza

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii