Reteta postata pe: 09 martie 2009
Ingrediente
1 kg peste (fitofag), 5 morcovi, 1 telina, 2 pastirnaci, 2 cepe mari, 1-2 pahar ulei (100ml), 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin), sare, piper boabe, foi de dafin, 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul, otetul, sare dupa gust, rosiile in bulion (pasta de tomate). Se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste (fitofag)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele
0 voturi
0 comentarii
50 min
Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim usturoiul 1 minut. Adaugam fileul de peste
15 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009
Imi place la nebunie marinata de peste.Eu o fac pe aragaz si las mai intai legumele sa se calesca putin pun peste si otetul si la jumatatea fierberii adaug sucul de rosii si o las sa fiarba la foc mic mai mult asa se macereaza oasele.Dar e buna si cea la cuptor.
mac myra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Foarte buna marinata asta.Mie imi place la nebunie.....doar ca eu nu o fac la cuptor.Iese buna si pe aragaz.
mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009
Imi place foarte mult pestele si il gatesc foarte des. Interesanta si aceasta reteta.Dar marinata nu sta mai mult la cuptor sa se macereze oasele mai bine?