autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu peste

Marinata de peste (fitofag)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
1 kg peste (fitofag), 5 morcovi, 1 telina, 2 pastirnaci, 2 cepe mari, 1-2 pahar ulei (100ml), 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin), sare, piper boabe, foi de dafin, 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul, otetul, sare dupa gust, rosiile in bulion (pasta de tomate). Se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste (fitofag)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Farsmac

Farsmac

Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore.

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Fffff buna!!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Pestele este intotdeauna foarte gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Imi place la nebunie marinata de peste.Eu o fac pe aragaz si las mai intai legumele sa se calesca putin pun peste si otetul si la jumatatea fierberii adaug sucul de rosii si o las sa fiarba la foc mic mai mult asa se macereaza oasele.Dar e buna si cea la cuptor.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Foarte buna marinata asta.Mie imi place la nebunie.....doar ca eu nu o fac la cuptor.Iese buna si pe aragaz.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Imi place foarte mult pestele si il gatesc foarte des. Interesanta si aceasta reteta.Dar marinata nu sta mai mult la cuptor sa se macereze oasele mai bine?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste (fitofag)
  • 5 morcovi
  • 1 telina
  • 2 pastirnaci
  • 2 cepe mari
  • 1-2 pahar ulei (100ml)
  • 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin)
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Fffff buna!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
dorada la gratar pe pat de cus-cus