autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu peste

Marinata de peste (fitofag)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
1 kg peste (fitofag), 5 morcovi, 1 telina, 2 pastirnaci, 2 cepe mari, 1-2 pahar ulei (100ml), 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin), sare, piper boabe, foi de dafin, 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul, otetul, sare dupa gust, rosiile in bulion (pasta de tomate). Se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste (fitofag)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu scoici

Orez cu scoici

Se pregatesc mai intai scoicile.Eu le-am desfacut la vapor.Intr-o oala am adaugat putin ulei de masline

6 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pește rasol

Pește rasol

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Fffff buna!!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Pestele este intotdeauna foarte gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Imi place la nebunie marinata de peste.Eu o fac pe aragaz si las mai intai legumele sa se calesca putin pun peste si otetul si la jumatatea fierberii adaug sucul de rosii si o las sa fiarba la foc mic mai mult asa se macereaza oasele.Dar e buna si cea la cuptor.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Foarte buna marinata asta.Mie imi place la nebunie.....doar ca eu nu o fac la cuptor.Iese buna si pe aragaz.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Imi place foarte mult pestele si il gatesc foarte des. Interesanta si aceasta reteta.Dar marinata nu sta mai mult la cuptor sa se macereze oasele mai bine?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste (fitofag)
  • 5 morcovi
  • 1 telina
  • 2 pastirnaci
  • 2 cepe mari
  • 1-2 pahar ulei (100ml)
  • 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin)
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu sos de tomate

Spaghete cu sos de tomate

Se fierb spahetele in apa clocotita,se strecoara.Se pregateste un sos din ceapa taiata foarte fin,tomate,uleiul

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Fffff buna!!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba