Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta.
Pregatim aparatul de vidat FoodSaver si il conectam, cu ajutorul furtunului special, la caserola de marinare rapida.
Punem cotletele in caserola pentru marinare rapida, scurgem ce a ramas in bol peste cotlete, punem capacul, intoarcem botonul alb cu sageata in dreptul semnului de vas inchis si pornim aparatul de vidat de 3 ori. Carnea este deja marinata, intr-un timp deosebit de scurt, optiune foarte utila atunci cand nu avem timp sa o lasam la marinat de pe o zi pe alta.
Dupa doar 15 minute putem pregati cotletele de miel (ied, berbecut sau oaie) la gratar, cu sugestia de a nu le gati prea tare. Pofta buna!
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii